[mediaimage not found]

Onmenselijk heet 21 JUL 2004

Het is onmenselijk heet en ik zit met George Cooney op een terras. Een serveerster die maar gebrekkig Nederlands spreekt probeert me het leven te ontnemen middels een goedgemikte asbak. Per abuis zo blijkt, maar het bloed gutste bijkans even weldadig uit m'n hoofd als het zweet dat doet bij deze temperaturen. We nuttigen onze drank en gaan elk huiswaarts.

Het is onmenselijk heet en ik zit met Vos in zijn hof. Vos probeert me wijs te maken uit een scenario dat hij schreef. Ondertussen probeert zijn eerstgeboren zoon met een legokannon mij de ogen uit te schieten. Per expres zo blijkt, maar gelukkig kan de knul nog niet goed mikken. In plaats daarvan schiet hij ei zo na z'n vaders ogen naar de filistijnen. Vos vloekt. Ik lach. We nuttigen onze drank en ik ga huiswaarts.

Het is onmenselijk heet en ik zit met mezelf in het gras. Een dikke man verliest de controle over het stuur van zijn snorfiets en snort zich bijna te pletter tegen een boom. Hij ontwijkt de boom en komt op mij afgesnorfietst. De dikke man rijdt recht over m'n been. Per abuis zo blijkt, maar alweer gutst het bloed weldadig uit mijn weke lijf. Andere mensen zweten in de zomer, ik bloed. 

Het is onmenselijk heet en ik ga maandverbanden kopen want de zomer kan nog lang duren.