In Opdracht

Behalve voor verschillende media werkt Lectrr ook in opdracht. De lijst van klanten is veel te lang om hier op te sommen, maar gaat van ngo's tot banken, van kleine kmo's tot multinationals. 

Een greep uit de recente klanten: KLM, Rabobank, Goethe Institute Washington, ING, Recticel, Telenet,  NMBS, KBC, Boerenbond, Uitgeverij Averbode, media als De Standaard, MO, DataNews, Nieuwe Revu, Focus Knack, HP/De Tijd, uitgeverijen als Borgerhoff & Lamberigts, Lannoo, Davidsfonds, Cartoon Network, Ballon Media, Kannibaal, Averbode, Die Keure, Strip 2000, Onapratut (FR), Lappan (D), Inter-Stat, en reclamebureau's als Famous, These Days, Bullet Point, ...

Zin om samen te werken? Contacteer ons op mail@comichouse.nlHieronder vindt u een aantal case studies.

Cartoon voor Kom Op Tegen Kanker.
Ter promotie van stamceldonatie, en om geld op te brengen voor het goede doel, werden postkaarten gemaakt met tekeningen van oa. Kamagurka, Lectrr, Jeroom en Eva Mouton


Cartoons voor Deloitte
Voor een interne campagne die het correct gebruiken van timesheets wil stimuleren, ontwikkelde Lectrr in samenspraak met de dagelijkse leiding een vijftal breed inzetbare full-colour cartoons in het Engels. 


Cartoons voor Mediahuis
Behalve dagelijkse cartoons in De Standaard maakt Lectrr ook een belangrijk deel uit van de communicatie van de krant. Oa de Facebookpagina wordt regelmatig gepimpt met een thematische header-cartoon.


Logo voor The Pigeon
The Pigeon, het restaurant op de Wellington golfbaan in Oostende, kwam bij ons aankloppen voor een nieuw logo. Er werd gekozen voor de combinatie van een illustratie met het handschrift van Lectrr.

 


Kaart Winterfeest
Voor de jaarlijkse Gentse kerstmarkt 'Winterfeest' ontwierp Lectrr een kaartje van de kuip van Gent met alle relevante trekpleisters.