FAQ - Veelgestelde vragen

"Vanwaar komt de naam Lectrr?"

Volgende vraag!

"Mag ik je dagelijke cartoon ook op mijn site publiceren?"

Helaas moeten we negatief antwoorden op deze vraag. 
De dagelijkse cartoons zijn cartoons die wij maken voor onze opdrachtgevers, en die we op deze site publiceren om het grote publiek te vermaken.
Deze opdrachtgevers betalen Lectrr om grappen te bedenken en om ze te mogen publiceren in hun tijdschriften of op hun websites, dus het zou niet eerlijk zijn mochten we die ook gratis weggeven aan anderen. 
Door deze aanpak kan Lectrr zich professioneel bezighouden als cartoonist en elke dag opnieuw een aantal grapjes bedenken om zo een zo groot mogelijk publiek aan te spreken.
Als je de dagelijkse cartoon écht wil laten zien aan jouw lezers, dan is er slechts één enkele manier om dat te doen: plaats een duidelijke link naar de Lectrr-site. Op die manier bied je je lezers elke dag opnieuw een glimlach aan, en je motiveert Lectrr om elke dag een nieuwe grap te bedenken. 

Commerciële sites kunnen de dagelijkse cartoon natuurlijk wél op hun site krijgen, zij het tegen de juiste betaling. Neem hiervoor even contact op met info@lectrr.be

"Kan ik uw toilet even gebruiken?"

Tweede deur rechts.

"Verkoopt Lectrr originelen?"

Heel zelden. En als we er verkopen, dan is het heel gelimiteerd en gecontroleerd. We verkopen enkel rechtstreeks aan verzamelaars en fans, en niet aan winkels. Zo proberen we de handel erin te beperken en de tekeningen niet in handen te geven van een speculatieve markt. De tekeningen zijn gemaakt om plezier aan te beleven, niet om handel mee te drijven. 

"Gelimiteerd? Dan zijn die originelen vast duur!"

Net niet. Doordat er geen tussenpersonen zijn en we zelf beslissen hoeveel we er van de hand doen, beslissen we ook zelf de prijs. Die is heel democratisch en ver onder de gangbare prijs voor originelen van soortgelijke tekenaars. De originelen van Lectrr zijn er om van te genieten, niet als statussymbool of investering.