[mediaimage not found]

Tsjechen in mijn kelder 01 AUG 2004

Ik ben nog niet helemaal bekomen van de vorige keer of meneer Jim belt me zelf op om te vragen of ik weer eens op JimTV wil komen. Wat moet een mens doen? Gratis en voor niks tussen Miss Belgian Beauty's gaan zitten onnozel doen, het is de natte droom van menig cartoonist. Dus heb ik maar ja gezegd, onder voorwaarde dat men nog maar eens een schoon madam uit de kast haalt. Meneer Jim zag dat helegans zitten, want hij is zelf een notoir liefhebben van schoon madammen.

Programmeer dus uw video, zet de doos cleenex maar al klaar want uw favoriete cartoonist gaat er weer een ferme lap opgeven.

Maar voor het weer zover is vertrek ik nog een paar dagen naar Lowlands. Een mens begint zich af te vragen wanneer ik die cartoons eigenlijk teken. Laatst was het van dattum: een knap meisje klampt me aan op café en zegt: "Lectrr, geilerd, wanneer teken jij die cartoons eigenlijk?" Ik moest haar het antwoord schuldig blijven. Ze denkt dat ik ze niet zelf teken, dat ik een kelder vol getalenteerde Tsjechen heb die m'n tekenwerk doen. Steeds meer mensen denken dat. Laatst zat ik op café toen ik werd aangeklampt door een vrouw met zo'n grote tieten dat ze een extra barkruk nodig had om ze op te etaleren. Zegt die vrouw: "Lectrr, ge gaat mij niet zeggen dat je dat allemaal zelf tekent. Het gerucht doet de ronde dat jij Tsjechen in je kelder hebt." Maar dat is dus niet waar. 

Om te beginnen zijn het geen Tsjechen maar Bulgaren, en ten tweede zitten ze daar niet om te tekenen, maar om de was te doen. Tekenen doe ik zelf. En om dat te bewijzen zal ik live cartoons en andere ongein zitten tekenen op Lowlands, drie hele dagen lang.