[mediaimage not found]

Nostalgie 09 MEI 2004

Deze ochtend wezen ontbijten bij Vladimir, naar aanleiding van ... ja van wat eigenlijk? Het werd een samenkomst van ex-tentoonstellingsgenootjes waarmee ik vorig jaar samengewerkt heb aan het kleinste draagbare museum ter . Een gezellig ontbijt dat tot een stuk in de namiddag geduurd heeft (ik was rond 16u weer thuis, wat een ontbijt) en waar veel bijgepraat werd. En onnozelgedaan, wat hebben wij daar met z'n allen onnozel gedaan. Goed om te weten dat ik niet de enige ben die met onnozele dingen bezig ben.

Het is vandaag ook moederdag, maar m'n moeder was zoals vanouds niet te bereiken. Ik heb haar wel drie keer gebeld, en telkens was ze niet in de buurt. Maar goed dat ik niet helemaal naar West-Vlaanderen ben afgereisd voor moederdag. Naar verluidt was ze te druk bezig aan het feesten. Wellicht ook een uitgebreid ontbijt gehad want om 16u was ze nog niet thuis.

Het is zo'n typische jaren tachtig zondag vandaag: lange ontbijten, moederdag en dicht bij de chauffage zitten omdat het koud is buiten. Ik heb dan ook een hoop 'tunes' opgesnord die onherroepelijk bij die lange zondagavonden thuishoren: gaande van Dallas, over Mac Gyver tot Alf en Inspector Gadget. Nostalgie ten top.