[mediaimage not found]

Piaf! 14 AUG 2005

De voorbije weken zàgen er misschien wat stil uit op de site, maar dat waren ze allesbehalve. Meestal werkt dat zo: de onzin op de site is omgekeerd evenredig aan de onzin hier in LectrrLand. Hoe meer werk hier, hoe minder cartoons op de site.
En de voorbije weken zijn druk geweest: dingen in elkaar gestoken voor Albert Heijn, Vilt, Mobistar, Computer Magazine, de Gelderlander, Zap, Mo*, vier dagen in Parijs doorgebracht, opgetreden in Arnhem (twee keer, op bal du Piaf Mort), columns geschreven en ingeluld bij Urgent.fm en sporadisch ook wel eens een paar uurtjes geslapen. 

Maar het waren fijne weken met leuke uitdagingen en heel toffe momenten. Parijs was alweer onwaarschijnlijk. Oude Charlie Chaplin filmpjes gaan bekijken en na bijna honderd jaar nog steeds bijna in mijn broek gekakt van het lachen. Picasso gaan zien en na honderd jaar nog steeds bijna staan janken van ontroering. Bijna verdronken in de Seine. Voor het eerst in mijn leven koosjer gegeten.
Parijs is een oude geliefde waar ik steeds naar terugkeer. Wel ferm kloterij dat het daar volloopt met Fransen, maar dat is weer een heel ander verhaal.

LuistertipEdith Piaf