[mediaimage not found]

Moeders neuken 16 APR 2004

Gisterenavond nog afgesproken met Albo Helm, de Nederlandse striptekenaar. 
Die Albo was met z'n ganse gezin op stap in Gent, en dus hadden we afgesproken in een groezelig café op de Oudburg. Dat café bleek zo vol te zitten als een Japans metrostel, en om onze al zo broze lichamen de drukte te besparen besloten we het verderop te wagen.

Uiteindelijk kwamen we terecht in het naar urine en groezelige asbakken geurende schijthol 'de tempelier', ergens in de buurt van de vrijdagsmarkt. Het werd weer ongelofelijk gezellig, dat is het altijd als Albo in de buurt is. Toen de bierkaart geen geheimen meer had voor m'n gezelschap en de gesprekken alsmaar afzakten naar grappen en grollen over religie, mensen die Hetzelfde heten en versgeschoren poedels hielden we het voor bekeken, want "morgen moest er druk de toerist uitgehangen worden", zo liet men me weten. En ik wou gaarne nog wat werken, hoewel daar bij m'n thuiskomst niet echt veel meer van in huis kwam. Die dekselse Albo had me een paar exemplaren van 'de Inktpot' gegeven, z'n nieuwe striptijdschrift, dat enkel in Utrecht te verkrijgen is. Ik heb het kleinood dan ook van voor naar achter gelezen alvorens als een klein kind in slaap te vallen, helemaal uitgeput door de vermoeiende dag die het gisteren was.

Ondertussen escaleert de controverse rondom het feestje van vrijdag jongstleden. Nu ook Faust besloten heeft zijn versie van de feite online te plaatsen is het hek helemaal van de dam. Zeker nu ook hij beweert dat Cooney inderdaad heeft gedanst. Ook schitterend is zijn beschrijving van hoe G. een oog kwijtraakt in een pindanootjesgevecht. Dat gevecht blijft me erg bij, al was het maar omdat ik nu al vier dagen overal pinda's blijf opvissen. Ze zitten echt overal. Faust heeft ook het schitterende idee opgevat om een poll te plaatsen, alwaar men kan kiezen wie de meest sexy moederneuker van het feestje was. Dat wordt spannend. En dat herinnert me aan het feit dat ik dringend nog eens iemands moeder moet neuken.

Verder heb ik vandaag bitter weinig te melden. Ik heb me te pletter getekend aan een illustratie waar ik voor de verandering eens helemaal tevreden van ben. Geniaal dat die illustratie is, daar zijn bijkans geen woorden voor. Ik ben helemaal ontroerd door al die schoonheid die ik in die tekening heb gestoken.

Arbeidsvreugde, een mens kan er helemaal ondersteboven van zijn...

Luisterlijst: GoldfrappFunkstorungDick Dale en Dj Shadow