De Niet Zo Serieuze Sprookjes Allstars XXL Live 24 JUL 2019 | 20:15-21:15

https://www.livecomedy.be/event/gentse-feesten-de-niet-zo-serieuze-sprookjes/

De Niet Zo Serieuze Sprookjes Podcast zag enkele maanden geleden het levenslicht en sindsdien gaat het hard. De ene hitlijst na de andere wordt veroverd, en sinds enkele weken zijn er ook live opnames waarbij in een sfeervolle set-up telkens de leukste sprookjes aan elkaar geïmproviseerd worden.

Vaste gastheer is Jeron Dewulf, wereldkampioen improvisatie, die steevast alle hilarische verhalen in goede banen leidt.
Eerste lading namen: sprookjesprinses Saartje Vandendriessche, hofnar Rob Vanoudenhoven, boze heks Lectrr en grote boze wolf Arie Koomen (NL).

Waar je wel nu al van op aan kan: hoe gek ook het verhaal, onze vertellers vinden sowieso een nog geschiftere moraal. Laat dan ook zeker jouw lach vereeuwigen tijdens de All Stars XXL Live editie! Een betere instap voor de feestnacht ga je niet vinden. Afspraak in de Balzaal van Kunstencentrum Vooruit Gent op woensdag 24 juli om 20:15u. 

Wat we ook al kunnen verklappen: deze afleveringen zullen ook live worden getekend door Jakob Verstichel. Van een multimediaspektakel gesproken!

De ideale voorbereiding in afwachting van deze #DNZSS All Stars XXL Live?
Alle andere afleveringen bingeluisteren natuurlijk!
Dat kan via: https://www.livecomedy.be/de-niet-zo-serieuze-sprookjes/