Nieuws 2004

Cartoonference
December 31, 2004

2004 was zo'n fijn jaar, dat moest wel op een spetterende wijze afgesloten worden. Een week lang op tournee doorheen Nederland zou die verwachting wel inlossen.

Verder lezen

Ingrediënten voor een geanimeerde week
October 31, 2004

-Vos die me vertelt hoe de ouderdom toeslaat (in de vorm van haar dat in bosjes uit zijn oren begint te groeien),
-U. die de wreedste foltertechniek voor mannen in detail beschrijft (tabasco op de eikel),
-een man met maar één been die in de schoenwinkel staat (moet hij dan werkelijk altijd de helft van nieuwe paar schoenen weggooien, of kent hij iemand die het andere been mist?),

Verder lezen

Dakloos kakken
October 21, 2004

Vandaag ben ik even dakloos geweest. Twee noeste werkers zijn Sinterklaasgewijs het dak van LectrrLand beklommen om er wat werken uit te voeren, en daarbij moest het oude dak sneuvelen.

Verder lezen

Tsjechen in mijn kelder
August 1, 2004

Ik ben nog niet helemaal bekomen van de vorige keer of meneer Jim belt me zelf op om te vragen of ik weer eens op JimTV wil komen. Wat moet een mens doen? Gratis en voor niks tussen Miss Belgian Beauty's gaan zitten onnozel doen, het is de natte droom van menig cartoonist. Dus heb ik maar ja gezegd, onder voorwaarde dat men nog maar eens een schoon madam uit de kast haalt. Meneer Jim zag dat helegans zitten, want hij is zelf een notoir liefhebben van schoon madammen.

Verder lezen

Onmenselijk heet
July 21, 2004

Het is onmenselijk heet en ik zit met George Cooney op een terras. Een serveerster die maar gebrekkig Nederlands spreekt probeert me het leven te ontnemen middels een goedgemikte asbak. Per abuis zo blijkt, maar het bloed gutste bijkans even weldadig uit m'n hoofd als het zweet dat doet bij deze temperaturen. We nuttigen onze drank en gaan elk huiswaarts.

Verder lezen

Jeugd
July 11, 2004

Ja. Het is waar. Ik heb gisteren een tijdlang doorgebracht met Sickboy. Pitta gaan eten en zo. In plaats van u te vervelen met verhalen over dit kortstondige ontmoeten verblijd ik u liever met want geinige jeugdzondes van ons beiden. Namelijk: "die keer toen Sickboy een kat wou neuken."

Verder lezen

Contact:

Meer informatie over hoe ons te contacteren vindt u op onze contact-pagina.