Nieuws 2005

O nee, Diarree.
September 8, 2005

De status van m'n stoelgang zal u wellicht niet echt boeien, maar ik heb voor de gelegenheid wel een gedichtje geschreven over diarree. Licht geinspireerd door Guido Gezelle.

Verder lezen

Piaf!
August 14, 2005

De voorbije weken zàgen er misschien wat stil uit op de site, maar dat waren ze allesbehalve. Meestal werkt dat zo: de onzin op de site is omgekeerd evenredig aan de onzin hier in LectrrLand. Hoe meer werk hier, hoe minder cartoons op de site.
En de voorbije weken zijn druk geweest: dingen in elkaar gestoken voor Albert Heijn, Vilt, Mobistar, Computer Magazine, de Gelderlander, Zap, Mo*, vier dagen in Parijs doorgebracht, opgetreden in Arnhem (twee keer, op bal du Piaf Mort), columns geschreven en ingeluld bij Urgent.fm en sporadisch ook wel eens een paar uurtjes geslapen. 

Verder lezen

De Man Die Met Zijn Ogen Kon Ademen
July 24, 2005

Gisteren op de Gentse Feesten afgesproken met Klier. Klier kent u als de genadeloos grappige cartoonist die dagelijks het Behang van Limburg volstampt met smakeloze grappen. De details van onze namiddag op het grootste volksfeest van Europa bespaar ik u alvast, maar ik kan u vertellen dat we de hoofdrol hebben gespeeld in het vrijgezellenfeest van een hitsige Westvlaamse die verkleed was als een non. Maar sta me toe om to the point te komen: ik zou het hebben over iets wat ik aan het Baudelopark heb gezien. 

Verder lezen

De Kast
July 19, 2005

Lectrr koopt een kast. Een mooie kast. Daar kunnen veel tekeningen in, denkt ie. De kast kost wat centjes, maar tegenwoordig krijg je niks meer gratis. De tekenaar tast dus diep in zijn zakken en bestelt de kast. Die wordt een week later geleverd. 
De meneer die levert zet de kast op de benedenverdieping. Echt veel weegt het ding niet, dus Lectrr redeneert dat hij de kast wel op de tweede verdieping krijgt, waar ze een ereplaats zal krijgen in Lectrrland Studios.

Verder lezen

Een gedicht van Pollux Molovich
June 18, 2005

Pollux Molovich, neef van Max J., en zelf een cultureel fenomeen zonder gelijke, trad een tweetal jaar geleden net als mezelf op in het Verre Tielt. Zijn gedicht "Aubergine" was toen een waardige afsluiter (lees: hoogtepunt) van de avond. Vandaag kwam ik het gedicht weer tegen op 's mans website, en ik wou het u niet onthouden.

Verder lezen

Mijn postbode
June 13, 2005

Mijn facteur heet Pol. Hij heeft haar op zijn hol.

Niet dat ik dat zeker weet, ik ga er gewoon vanuit. Hij ziet er me van het slag postbode uit dat haar op zijn hol heeft. Hij heeft ook haar op zijn andere (zichtbare) lichaamsopeningen, dus alles wijst in die richting. Logica, het is me iets.
Mijn facteur heet dus Pol. Hij houdt mijn post achter. Telkens hij iets interessants tussen  mijn briefwisseling vindt, dan steekt hij het in zijn achterzak. Enkel de rekeningen propt hij in mijn bus.

Verder lezen

Contact:

Meer informatie over hoe ons te contacteren vindt u op onze contact-pagina.